Belépés


Plitvicei tavak-a természeti kincs
Még nem jártál Plitvicei tavaknál? Fedezzük fel együtt a Nemzeti Park szépségét és látnivalóit! Ismerd meg a szebbnél-szebb vízeséseket és Horvátország egyik legnagyobb csodáját!
Így spórolj a foglaláson - Az árfolyam titkai
A tapasztalt utazók többsége jól tudja, hogy mit jelent az előszezon és az utószezon - vagyis, hogy ha a nyárközepi időszakon kívüli időszakra foglal szállást, az olcsóbb. Arra azonban már kevesebben figyelnek, hogy a szállásdíjakat (szezonoktól függetlenül) befolyásolja az árfolyamváltozás. Nézzük meg, mire érdemes figyelni ahhoz, hogy spórolni tudj!
Legnépszerűbb horvátországi úticél-irány Crikvenica!
Crikvenica, Neked lett kitalálva! Ha szereted a tengert, a zöld természetet, a friss és egészséges levegőt, akkor tedd meg az első lépést Crikvenica felé, kalandozz el velünk!
Módosított foglalási feltételek
Jó hírünk van! A járvány miatt a szállásadók komoly kedvezményt adtak a foglalásokhoz. Nem kell előleget fizetni és sokáig díjmentes a lemondás!
Blog menü


A legtöbben, akik velünk utaznak nagyon szeretnek hasznos információt kapni arról, hogy az adott régióban mit is kell látni. A csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy Te ne csak szállásokat találj az oldalunkon, hanem izgalmas tartalmakat, beszámolókat és hasznos tanácsokat is. Van egy konkrét téma, ami érdekelne? Bátran írj Nekünk! Szívesen segítünk!
A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata