Belépés


Hegyen-völgyön át Omisba... Avagy hogyan maradjon több tízezer forint a zsebedben! Hegyen-völgyön át Omisba... Avagy hogyan maradjon több tízezer forint a zsebedben! Hegyen-völgyön át Omisba... Avagy hogyan maradjon több tízezer forint a zsebedben!
Hegyen-völgyön át Omisba... Avagy hogyan maradjon több tízezer forint a zsebedben!

Ha azon gondolkodsz, hogy kikerülnéd az autópályát, miközben délebbre tartasz Horvátországba, olvasd el rövid interjúnkat és talán kedvet kapsz mind a közutakhoz, mind ahhoz, hogy útba ejtsd Omist :) Interjú a Pécsen élő Móga családdal.

 

SzállásSziget: Miért döntöttek úgy, hogy nem autópályán utaztok?
Móga család: Egyrészt szerettünk volna spórolni a benzinpénzen, másrészt pedig a legrövidebb út Omisig nem autópályán vezetett, hanem sima közúton.

SzállásSziget: Milyen útvonalat választottatok?
Móga család: Barcsnál mentünk át a magyar-horvát határnál, utána a Verőce, Daruvár útvonalon Bosanska Graviska városánál léptük át a horvát-bosnyák határt. Ezután Banja Luka, Mrkonjic Grad és Livno érintésével értük el a bosnyák-horvát határt Arzanonál. Innen egy órás út volt Omis.

SzállásSziget: Milyen előnyeit láttátok ennek?
Móga család: Megtakarítottunk körülbelül 20-25 ezer forintot, valamint gyönyörű helyeket láthattunk Boszniában.SzállásSziget: Milyen tapasztalatokat osztanátok meg másokkal is szívesen?
Móga család: Bátran menjetek keresztül Bosznián, mert jók az utak, gyorsan lehet haladni, mivel nincsenek forgalmi dugók és gyönyörű helyeket láthattok.

 

SzállásSziget: Omist milyennek láttátok? Kiknek ajánlanátok és miért?
Móga család: Egy igazi kis gyöngyszem volt Omis. Nagyon tetszett az aprócska kis belvárosa. Igazi romantikus kisváros. Nappal is csodaszép, de este is gyönyörű. Mindig más arcát mutatja meg.
Ajánlanám pároknak, házaspároknak, azoknak, akik kettesben akarnak tölteni pár napot.
De kisgyerekes családoknak is bátran javaslom, mert sok olyan strand van, ahol gyerekek is tudnak fürdeni.

 SzállásSziget: Szeptember elején a tapasztalataitok alapján érdemes elindulni akár hosszabb útra is a tengerpartra?
Móga család: Mindenképpen! Nagyon szép idő volt, 26 fokos volt a tenger és aki nem szereti a tömeget, annak végképp tetszeni fog!

 

Köszönjük a beszélgetést!

 

Fotók: Móga Anna

 Hegyen-völgyön át Omisba... Avagy hogyan maradjon több tízezer forint a zsebedben!
Vélemények
Oszd meg velünk te is véleményed!
Név *
E-mail *
Üzenet *


Elküldöm a véleményem!
Hegyen-völgyön át Omisba... Avagy hogyan maradjon több tízezer forint a zsebedben!
Hasonló bejegyzések


Horvátország egy család szemével
Kedvcsináló: Mit is jelent ez a szó? Néha olyan elcsépelt lehet, de ha tartalommal töltjük meg, igenis meghozza a kedvet! Nekem legalábbis igen. :)
Először is nagyon örülünk, hogy ránk találtál,
Négy utazás - húsz csodálatos hely! Interjú a Horváth családdal
A pápai Horváth család több alkalommal és számos különböző, csodálatos helyszínen járt már Horvátországban és még sok terv van a tarsolyukban. Olvassátok el a velük készült rövid írásunkat, melyben sz
Picikkel a tengerpartra - kihívások és felejthetetlen élmények!
A picikkel való utazás bizony feladhatja a leckét! Kihívások elé állíthat, de felejthetetlen élményeket jelenthet! A Szösz családdal beszélgettünk, akik két pici gyermekkel indultak útnak az Adriához,
Blog menü


A legtöbben, akik velünk utaznak nagyon szeretnek hasznos információt kapni arról, hogy az adott régióban mit is kell látni. A csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy Te ne csak szállásokat találj az oldalunkon, hanem izgalmas tartalmakat, beszámolókat és hasznos tanácsokat is. Van egy konkrét téma, ami érdekelne? Bátran írj Nekünk! Szívesen segítünk!
A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata