Belépés


Módosított foglalási feltételek Módosított foglalási feltételek Módosított foglalási feltételek
Módosított foglalási feltételek

A weboldalon megtalálható szállások tulajdonosaival megegyezés történt arról, hogy díjmentessé teszik a szállásfoglalások lemondását - legalábbis hosszú ideig.

 

Ezt részletezi a módosított ÁSZF de a lényege a következő:

 

  • Nem kell előleget fizetni a szállás lefoglalásához. A szállás díját ráérsz rendezni az utazás előtti 35. napig. (A luxusvillákra vonatkozó lehetőségek kissé eltérnek ettől.)
  • Ugyancsak az utazás előtti 35. napig díjmentes a foglalás lemondása. A kb. egy hónapon belüli időszakban viszont van lemondási díj (ettől csak a hotelek tudnak eltekinteni), amit az ÁSZF 12. pontja részletez.

 

Ez a változás azért különleges, mert a magánszállásoknál a tulajdonosok a megélhetésüket kockáztatják azzal, hogy nem kötelezik lemondási díjak megfizetésére a visszalépő vendégeiket. Nekik nincs annyi szabad helyük, mint egy panziónak, vagy hotelnek, így ha egy visszamondás után nincs idő újra kiadni egy apartmant, az komoly veszteség.

 

Ez a megállapodás a szállásadókkal egyelőre a 2022-es foglalásokra is érvényben van.

 

Tehát foglaljatok nyugodtan! Majd az utazás előtti hónapban ráértek átgondolni a lehetőségeket a járványhelyzet aktuális állapota szerint.

 

Jó tervezgetést és nyugodt időszakot kívánunk! :)

 

a Szállássziget csapata

 Módosított foglalási feltételek
Vélemények
Oszd meg velünk te is véleményed!
Név *
E-mail *
Üzenet *


Elküldöm a véleményem!
Blog menü


A legtöbben, akik velünk utaznak nagyon szeretnek hasznos információt kapni arról, hogy az adott régióban mit is kell látni. A csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy Te ne csak szállásokat találj az oldalunkon, hanem izgalmas tartalmakat, beszámolókat és hasznos tanácsokat is. Van egy konkrét téma, ami érdekelne? Bátran írj Nekünk! Szívesen segítünk!
A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata