Belépés


UTAZÁSI TÁJÉKOZTATÓ UTAZÁSI TÁJÉKOZTATÓ UTAZÁSI TÁJÉKOZTATÓ
UTAZÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Az internetes hírportálokon sokszor olvashatók nem hivatalos és pontatlan hírek az utazási feltételekről. Szeretnénk segíteni nektek a megbízható információkkal, amik a konzulátus és a nagykövetség weboldalán elérhetők.


Horvátországba való utazás feltételei:
https://zagrab.mfa.gov.hu/hun/page/fontos-informaciok-horvatorszagba-utazoknak


Információ a digitális Covid-igazolványról:

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_hu


Ha a foglalásotokkal kapcsolatban kérdésetek van, keressetek minket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Üdvözlettel:
a Szállássziget csapata

 UTAZÁSI TÁJÉKOZTATÓ
Vélemények
Oszd meg velünk te is véleményed!
Név *
E-mail *
Üzenet *


Elküldöm a véleményem!
Blog menü


A legtöbben, akik velünk utaznak nagyon szeretnek hasznos információt kapni arról, hogy az adott régióban mit is kell látni. A csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy Te ne csak szállásokat találj az oldalunkon, hanem izgalmas tartalmakat, beszámolókat és hasznos tanácsokat is. Van egy konkrét téma, ami érdekelne? Bátran írj Nekünk! Szívesen segítünk!
A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata