Belépés

Csomagajánlat - olcsó horvát nyaralás
Hajókirándulás - fedezd fel a szigetvilág titkait!
Fedezd fel a Krk körüli szigetvilágot hajóval, egy nap alatt!

ÚTVONAL

Punat – Sv. Grgur – Goli – Lopar (Rab sziget) – panorama otok Galun – panorama Krk sziget – Golden Beach

NAPI TERV

LAHOR egy kényelmes 90 fős hajó, Punat kikötőjéből indul, reggel 9-kor.

KEDD, CSÜTÖRTÖK ÉS VASÁRNAPI

napokon június elejétől egészen szeptember végéig.

Goli és Grgur egykor férfi és női börtönsziget volt, melyeket a 80-as években számoltak fel. Ma már csak néhány épülete jelzi súlyos történelmét.

A természet egyre jobban visszafoglalja magának ezeket a korábban lakatlan szigeteket.

Strandolás, kirándulás, szarvas simogatás Sv Grgur szigeten, majd irány Goli, ahol bőséges ebéddel várnak minket a kikötőbeb.

(Az ebéd benne van az árban. Hal és hús között lehet választani, de vegetáriánusoknak is tudnak valami finomsággal szolgálni.)

Ebéd után  Lopar San Marino nevű, homokos strandjára érkezik a hajó, ahol néhány órás strandolásra van lehetőség. Hazafelé megcsodálhatjátok Krk sziget híres Golden bay-ét, és az egyik vad öbölben még csobbanhattok egyet, majd visszatér a hajó Punatra, ahonnét indult reggel.

9:00 – indulás Punat kikötőből
18:30 – Visszaérkezés a kikötőbe

 

DÍJA: 14600Ft/fő*

A díj tartalmazza: 

  • a teljes túrát idegenvezetéssel
  • ebédet Goli sziget kikötőjében (hal vagy hús)

 

A programot Krk szigeten pihenőknek ajánljuk.

 

*Foglalóként 10 EUR/fő (kb. 3600Ft) fizetendő, a fennmaradó összeget 220 kuna/fő (kb. 11000Ft) a hajón, a beszálláskor kell majd rendezni.

A jegyek átvételi lehetőségeiről egyeztetni fogunk.

A foglalásról e-mailben kapsz visszaigazolást, benne a foglalási számmal.
 
Ha kérdésed van, keress bizalommal az elérhetőségeinken! Foglalásodat és kérdéseidet - ezzel az élménycsomaggal kapcsolatban -, a lejjebb található űrlap segítségével is elküldheted nekünk.
 
 
 
 

Oldalunkon a Krk. Tips j.d.o.o. utazási iroda által szervezett programokat ajánljuk. Az árak a deviza árfolyamingadozása miatt változhatnak.


Szívesen szereznél te is élményeket? Szimpatikus az ajánlatunk? Akkor írj nekünk és megbeszéljük a részleteket! Az alábbi űrlap kitöltésével az adott csomaggal kapcsolatban kérdezhetsz, vagy jelezheted részvételi szándékod, de a kapcsolat menüben is megtalálod elérhetőségeinket.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail *
Üzenet *


Küldés
vissza a többi programhoz


A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata