Belépés

Csomagajánlat - olcsó horvát nyaralás
Tengeri hajósvizsga - 2 nap alatt, magyarul
A hajózás szerelmese vagy? Vagy csak szeretnél jetskizni a nyaralásod alatt? Akkor ez a tanfolyam és vizsga neked való! Magyarul, hatósági vizsgával és egy autós jogsinál olcsóbban!

Kapitányjelöltek ide!

A Kvarner öböl egyik legtapasztaltabb kapitánya tartja magyarul a képzést és ő kísér el a vizsgára is, ahol a tolmácsod lesz.

Mire jó ez a vizsga?
A B kategóriás hajóvezetői jogosítvány max. 30 bt vitorlás hajó, motoros hajó (motor erősségben nincs korlátozás) és jet-ski vezetésére alkalmas. A jogosítvány életed végéig érvényes (hosszabbítás es orvosi nélkül).
A lejjebb található galéria segít azonosítani a kategóriába tartozó vizi járműveket.

Bérelhetsz vele hajót?
Igen, ez a lényege és a bérlésben is tudunk segíteni! A hajóbérlést az Adria keleti oldalán biztosítja neked ez az engedély (Montenegróban is).

Mennyibe kerül?
csak 128.000Ft

Mit tartalmaz az ár?
- magyar nyelvű tankönyvet
- elméleti oktatást, sok-sok gyakorlati példával
- vizsgára való bejelentést
- vizsgadíjat
- az engedély kiállításának költségét
- 100% sikerességi garanciát

Szeretnéd mindezt féláron? Hozz magaddal még 3 kapitányjelöltet és tiéd a kedvezmény!

Mit vigyél még magaddal?
- 3db igazolványképet (2,5x3,5cm)
- személyi igazolványt
- lakcímkártyát

Hol fogsz lakni?
Krk városában, vagy közelében kereshetsz szálláshelyet, de mi is szívesen segítünk benne. Ezenkívül, nagyon jó érzéssel ajánljuk a kapitány vendégszeretetét, akinél szintén foglalható szállás 12.800Ft/éj áron. Ha tanfolyam után is maradnál, akkor csak 9.600Ft a további éjszakák díja.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak. Ha kedvet kaptál hozzá, jelezd nálunk a szándékodat és tájékoztatunk a kijelölt időpontokról! A forgatókönyv a következő: Csütörtökön érkezel, pénteken már sikeres vizsgát teszel és onnantól hivatalosan is kapitány vagy.

Több kell?
Úgy érzed, hogy neked szűk az adriai térség? Szívesen szelnéd a habokat más tengereken, vagy Európa belvizein - így a Balatonon - is? Akkor neked a nemzetközi (ICC) hajósvizsga való. Ez 160.000Ft és ugyanolyan feltételei vannak, mint a B kategóriának - azzal a kivétellel, hogy Krk helyett Sisak városában van a tanfolyam és a vizsga. Amennyiben inkább ez érdekelne, szívesen tájékoztatunk a részleteiről!

 

 


Oldalunkon a Krk. Tips  j.d.o.o. utazási iroda által szervezett programokat ajánljuk. Az árak a deviza árfolyamingadozása miatt változhatnak.Szívesen szereznél te is élményeket? Szimpatikus az ajánlatunk? Akkor írj nekünk és megbeszéljük a részleteket! Az alábbi űrlap kitöltésével az adott csomaggal kapcsolatban kérdezhetsz, vagy jelezheted részvételi szándékod, de a kapcsolat menüben is megtalálod elérhetőségeinket.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail *
Üzenet *


Küldés
vissza a többi programhoz


A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata