Belépés
Biztosítások
Biztosítások
Miért is kell neked biztosítás?
Biztosításkötés - nyaralás Sajnos előre nem látható események a nyaralás alatt is megtörténhetnek velünk. A pihenésed alatt is előfordulhatnak balesetek, sérülés, vagy olyan rosszullét, ami azonnali orvosi ellátást igényel. A kórházi ellátást mindenképp meg fogod kapni, de nem mindegy, hogy utána még tudod-e élvezni a nyaralásból hátralévő napokat, vagy elrontja a családi programot a kezelésért kapott számla. Igaz, hogy a kormányablakoknál és járási hivatalokban igényelhető Európai Egészségbiztosítási Kártya, azonban ez csak bizonyos sürgősségi ellátásokra tesz jogosulttá, a magyar egészségbiztosításod terhére. Még ezeknél az ellátásoknál is gyakori, hogy önrészt kell fizetni. Fontos tudni, hogy az üdülőhelyek közelében az orvosi rendelőkben legtöbbször magánpraxisok működnek, ezáltal, ha nem sürgősségi ellátást kapnál, annak biztosan számottevő díja lesz. Az utasbiztosítás abban segít, hogy pár ezer Ft-ért nyugodtan tudj pihenni és bátran igénybe tudd venni a helyi orvosokat. Sőt, a felhasznált gyógyszereket sem kell kifizetni. A biztosítás kárrendezése kiterjed még az esetleges jogi költségekre és a poggyászodat ért kár rendezésére is.

Ha velünk kötöd meg a biztosítást, ez még többet is magában foglalhat!

A Szállássziget Kft. az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosítási csomagjait ajánlja. Bízd ránk magad ebben is! Segítünk a megfelelő csomag kiválasztásában és mindent intézünk helyetted.
Kiemelt szállások
Válassz kiemelt szállásaink közül!

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata