Belépés
A foglalás menete
A foglalás menete
A foglalás menete Amennyiben elnyerte tetszésedet az oldalunk és igénybe vennéd a segítségünket, regisztrálj ezen a weboldalon. Erre a felső menüsoron található "Regisztráció" gomb használatával van lehetőséged.
A regisztrálás után lesz itt egy saját fiókod, ahol eléred a neked tetsző szállásokat. A megadott adataid a foglaláskor is felhasználásra kerülnek.

Ha a kívánt szálláshely szabad a nyaralás időtartamára, nincs más dolgod, mint lefoglalni. Ehhez meg kell adnod néhány kiegészítő adatot - pl. hány fő elhelyezésére lesz szükség, kértek-e valamilyen kiegészítő szolgálatatást.
A foglalásról küldünk egy visszaigazolást. Amennyiben a megadott adatokkal kapcsolatban felmerülnek kérdések, megkeresünk ezek tisztázása végett.
Ezt követően kapsz egy díjbekérőt, amin a foglalási díj 15%-a szerepel. Ennek befizetésével tudod véglegesíteni a foglalást.
A szállásdíj fennmaradó 85%-át ráérsz rendezni legkésőbb a szálláshely átvételét megelőző 30. napig. Ne izgulj, erről küldünk majd emlékeztetőt!
Amikor a teljes szállásdíj rendezve lett küldünk egy visszaigazolást, amit nevezzünk foglaló utalványnak. Ezen minden adat megtalálható a foglásról és a szálláshelyről. Erre a dokumentumra lesz szükséged ahhoz, hogy át tudd venni a szálláshelyet.
A választott szállás típusától függően lehet, hogy az apartman tulajdonosa fogad majd, de az is lehet, hogy a helyi utazási irodában kell jelentkezni az utalvánnyal, hogy elkísérjenek a szálláshelyre. Tudni fogod, hova kell menni - segítünk mindenben!
Távozáskor a kulcsot/kulcsokat is ugyanott kell leadni.

Kérjük, a foglalás előtt nézd át az ÁSZF tartalmát, kiemelt figyelemmel a foglalás törlésének és a szállásfoglalás lemondásának feltételeit!

Szeretnéd tisztábban átlátni? Kérdezz, válaszolunk!
Kiemelt szállások
Válassz kiemelt szállásaink közül!

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata