Belépés
A foglalás menete
A foglalás menete
A foglalás menete Találtál egy szimpatikus szállást? Ellenőrizd le, hogy foglalható-e a kívánt időszakra. Ehhez használd a dátumválasztót. Ha az oldal megjeleníti a kalkulált szállásdíjat, akkor a foglalásnak nincs akadálya, ha viszont elszürkülnek a szálláshelyek, akkor sajnos más időpontot, vagy szállást kell keresned.

Ha a kívánt szálláshely szabad a nyaralás időtartamára, nincs más dolgod, mint lefoglalni. Ehhez meg kell adnod néhány kiegészítő adatot – pl. hány fő elhelyezésére lesz szükség, kértek-e valamilyen kiegészítő szolgálatatást.

A foglalásról küldünk egy visszaigazolást. Amennyiben a megadott adatokkal kapcsolatban felmerülnek kérdések, megkeresünk ezek tisztázása végett.

Ezzel egyidőben küldünk egy díjbekérőt, amin a szállásdíj 10%-a szerepel, mint foglaló. Ennek befizetésével tudod megerősíteni (véglegesíteni) a foglalást.

A szállásdíj fennmaradó 90%-át ráérsz rendezni legkésőbb a szálláshely átvételét megelőző 35. nap 16h-ig. Ne izgulj, erről küldünk majd emlékeztetőt!

Amikor a teljes szállásdíj rendezve lett küldünk egy igazolást (más néven Voucher-t). Ezen minden adat megtalálható a foglalásról, a szálláshelyről és a szállásadóról. Ennek a dokumentumnak a bemutatására lesz szükséged ahhoz, hogy át tudd venni a szálláshelyet.

A választott szállás típusától függően lehet, hogy az apartman tulajdonosa fogad majd, de az is lehet, hogy a helyi fiókirodánkban kell jelentkezni az utalvánnyal és majd onnan kísérnek a szálláshelyre. Tudni fogod, hova kell menni – segítünk mindenben!

Távozáskor a kulcsot/kulcsokat is ugyanott kell leadni.

Szeretnéd tisztábban átlátni? Kérdezz, válaszolunk!

(a korábbi változat itt érhető el)
Kiemelt szállások
Válassz kiemelt szállásaink közül!

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata