Belépés
Jognyilatkozat
Jognyilatkozat
Weboldal
A Szállássziget Kft. weboldala szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll, egészének, vagy részeinek bármilyen formában történő másolása, mentése tilos.

Képek
A Szállássziget Kft. weboldalán található minden képi tartalom szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Szállássziget Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Szöveg
A Szállássziget Kft. weboldalán található minden szöveges tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Szállássziget Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Tartalommal kapcsolatos felelősség
A Szállássziget Kft. felelősséget vállal az oldalon aktuálisan elérhető információkért és adatokért, azonban fenntartja a jogot azok előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására. A szallassziget.hu weboldalon, valamint a hozzá kapcsolódó közösségi oldalakon megjelenített szállásajánlatok, programajánlatok, árak, akciók konkrét, pontos ajánlatnak minősülnek. A Szállássziget Kft. garantálja, hogy azokat a feltüntetett feltételekkel és árakon meg tudja valósítani.

A szerzői jog gyakorlója: Szállássziget Kft.

Felhasználási engedély kérése az alábbi elérhetőségen lehetséges: toth.daniel@szallassziget.hu
Kiemelt szállások
Válassz kiemelt szállásaink közül!

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata