Belépés
Csomagok
Miért válassz minket?
magyar garancia
Magyar Garancia
Ha nálunk foglalsz, a szállásdíjat magyar forintban fizeted, magyar felelősségbiztosítású, magyar cégnek és mindenben magyar nyelven kapsz támogatást.
garantált árak
Garantáljuk az árakat
A lefoglalt szállás ára nem követi az árfolyamváltozást. Az átváltási kockázatot mi vállaljuk.
ott vagyunk melletted
Ott vagyunk melletted
Persze nem szó szerint, de bármilyen kérdésed merül fel, vagy bonyodalom adódik a nyaralás alatt, azonnal segítünk - még éjjel is.
utasbiztosítás könnyedén
Utasbiztosítás könnyedén
Kedvezményes ajánlatot nyújtunk az Európai Utazási Biztosító csomagjaiból. A kalkulációnál teljes mértékben figyelembe vesszük a nyaralási terveidet.
különleges szállások
Különleges szállások
Ha a várostól távol pihennél, választhatsz vidéki házaink közül. Ha kimagasló luxusra vágysz, biztos találsz egy neked tetsző villát. Ha pedig extrém helyen aludnál, foglalj le egy világítótornyot.
garantált élmények
Garantált élmények
Helyi partnereink élménycsomagjai miatt biztosan nem fogsz unatkozni, legyen szó búvárkodásról, hajókirándulásról, tengeri horgászatról, vagy akár hajóskapitányi vizsgáról.
személyes segítségnyújtás
Személyes segítségnyújtás
Közvetlen kapcsolat velünk:)
TOP ajánlatok
TOP ajánlatok
TOP ajánlatok
TOP ajánlatok


A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata