Belépés

Apartmanok Danica (Érdeklődési kód: 88001)

Jó tudni
Távolságok


Utazás ideje:
Férőhelyek száma:
206766-16 - 6 személyes (Egyedi azonosító: 88001-A1)
A Horvátországban található Apartmanok Danica a tengertől 500 m, a Lopar (otok Rab) település központjától pedig 300 m található. A szállásról kilátás nyílik a Zöldövezetre és udvarra. A strand típusa homokos. Danica 6 személyes, a magánszálláson 3 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


206768-16 - 4 személyes (Egyedi azonosító: 88001-A2)
A Horvátországban található Apartmanok Danica a tengertől 500 m, a Lopar (otok Rab) település központjától pedig 300 m található. A szállásról kilátás nyílik a Zöldövezetre és udvarra. A strand típusa homokos. Danica 4 személyes, a magánszálláson 2 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


206769-16 - 3 személyes (Egyedi azonosító: 88001-A4)
A Horvátországban található Apartmanok Danica a tengertől 500 m, a Lopar (otok Rab) település központjától pedig 300 m található. A szállásról kilátás nyílik a Zöldövezetre és udvarra. A strand típusa homokos. Danica 3 személyes, a magánszálláson 1 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


Vélemények

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata