Belépés

Apartmanok Lovran-Opatija (Érdeklődési kód: 79061)

Jó tudni
Távolságok


Utazás ideje:
Férőhelyek száma:
206975-16 - 6 személyes (Egyedi azonosító: 79061-A1)
A Horvátországban található Apartmanok Lovran-Opatija a tengertől 1200 m, a Lovran (Opatija) település központjától pedig 3100 m található. A szállásról kilátás nyílik a Tengerre és udvarra. A strand típusa apró kavicsos és betonozott. Lovran-Opatija 6 személyes, a magánszálláson 2 szoba található. A szállás berendezése: Klíma, Televízió, Internet, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


206976-16 - 4 személyes (Egyedi azonosító: 79061-A2)
A Horvátországban található Apartmanok Lovran-Opatija a tengertől 1200 m, a Lovran (Opatija) település központjától pedig 3100 m található. A szállásról kilátás nyílik a Udvarra. A strand típusa apró kavicsos és betonozott. A szálláson található további pótágyak száma 2. A pótágyak általában heverő jellegű ágyak vagy egyéb formájú pótágyak. A szállás berendezése: Klíma, Televízió, Internet, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


Vélemények

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata