Belépés

Apartmanok Mia (Érdeklődési kód: 78221)

Jó tudni
Távolságok


Utazás ideje:
Férőhelyek száma:
206825-16 - 4 személyes (Egyedi azonosító: 78221-A2)
A Horvátországban található Apartmanok Mia a tengertől 190 m, a Omiš település központjától pedig 600 m található. A szállásról kilátás nyílik a Tengerre. A strand típusa homokos és apró kavicsos. Mia 4 személyes, a magánszálláson 2 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


206826-16 - 4 személyes (Egyedi azonosító: 78221-A3)
A Horvátországban található Apartmanok Mia a tengertől 190 m, a Omiš település központjától pedig 600 m található. A szállásról kilátás nyílik a Tengerre. A strand típusa homokos és apró kavicsos. Mia 4 személyes, a magánszálláson 1 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


206824-16 - 6 személyes (Egyedi azonosító: 78221-A1)
A Horvátországban található Apartmanok Mia a tengertől 190 m, a Omiš település központjától pedig 600 m található. A szállásról kilátás nyílik a Tengerre. A strand típusa homokos és apró kavicsos. Mia 6 személyes, a magánszálláson 3 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


Vélemények

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata