Belépés

Apartmanok Nina & Mili (Érdeklődési kód: 78581)

Jó tudni
Távolságok


Utazás ideje:
Férőhelyek száma:
205008-5 - 4 személyes (Egyedi azonosító: 78581-A1)
A Horvátországban található Apartmanok Nina & Mili a tengertől 150 m, a Igrane (Makarska) település központjától pedig 50 m található. A szállásról kilátás nyílik a Tengerre. A strand típusa homokos és apró kavicsos. Nina & Mili 4 személyes, a magánszálláson 2 szoba található. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Széf, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


205009-5 - 4 személyes (Egyedi azonosító: 78581-A2)
A Horvátországban található Apartmanok Nina & Mili a tengertől 150 m, a Igrane (Makarska) település központjától pedig 50 m található. A szállásról kilátás nyílik a Tengerre. A strand típusa homokos és apró kavicsos. A szálláson található további pótágyak száma 2. A pótágyak általában heverő jellegű ágyak vagy egyéb formájú pótágyak. A szállás berendezése: Fűtés, Klíma, Televízió, Internet, Széf, Gyerekágy, Vasaló, Mosógép. Hogy a nyári hőség jobban elviselhetőbb legyen, a szálláson van Klíma.
tovább
Árak
Kérjük, érdeklődj!


Vélemények

A Szállássziget Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szállássziget Csapata